Életvidám aktivitás – agytorna feladatok idősek részére

„Leginkább az olyan új feladatok serkentik az agyat, amelyek megoldása nem az ismert szabályokon és sémákon alapul.” (Dr. Marianne Koch)

A Szókereső és a Keresztrejtvény foglalkoztató füzetek után egy változatosabb kiadvánnyal jelentkezünk, amely a fent említett idézetet igyekszik a gyakorlatba ültetni. Igyekeztünk úgy összeállítani az anyagot, hogy egyéni és közösségi használatra is alkalmazható legyen.

A szavakkal való játékok mellett megjelennek a számos feladatok is, illetve a végére belecsempésztünk egy lélekerősítő részt, és egy idézetes színezőt is, ezzel egy komplexebb füzetet létrehozva, amely segítséget nyújt a mentális egészség megtartásában is.

A Szókereső, kicsit másként feladatot tapasztalatunk szerint élménydúsabb közösségi szinten játszani, mivel itt nem feltétlenül a tárgyi tudás számít, sokkal inkább az emlékek, amit ki-ki előhív magában és a közös meg-, és átbeszélésen keresztül jelenik meg a múlt és a nosztalgia.

A rendszeres agytorna számtalan pozitív hatással bír. Többek között javítja a kedélyállapotot, mérsékli a stresszt, segít a problémamegoldó képesség megtartásában, csökkenti a demencia kialakulásának esélyét, javítja a memóriát és a vizuális érzékelést, továbbá hasznos és egyben szórakoztató elfoglaltságot nyújt.

Idén indult útjára az Életvidám aktivitás – agytorna időseknek című közösségi alkalom, amelynek kis szelete és tapasztalata ez a füzet. Reméljük, hogy aki  kezében tartja ezt a kiadványt ugyanolyan örömmel és jókedvvel fogja végezni a feladatokat, ahogyan a csoportunk is teszi hétről-hétre.

További adatok:
Méret: A/4
Oldalszámok: 40

A kiadvány eladási ára 1990 Ft, mely tartalmazza az ÁFÁ-t.

Szállítási módok:

I. Postai levélküldemény

Postai levélküldemény kisebb méretű és súlyú termékek esetén ajánlott. A levél vastagsága max. 2.5 cm lehet,ettől vastagabb POSTÁN MARADÓ levélként adható fel, ami személyesen vehető át a postahivatalban 3-4 munkanap után.

 

Termékek össztömege Szállítási költség
0 kg 0,49 kg 945 Ft
0,5 kg 1,99 kg 1 800 Ft
2 kg 2,99 kg 2 590 Ft
3 kg 9,99 kg 3 590 Ft
10 kg 29,99 kg 4 590 Ft
30 kg ingyenes

II. MPL csomagautomata

Szállítási költség : 1435 Ft

(Ebben az esetben kérjük adja meg az automata nevét, címét, illetve saját telefonszámát.)

III. PostaPont Partner

Szállítási díja: 2210 Ft

(A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop és Media Markt PostaPontok többsége 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatja a csomagját. Itt megnézheti, hogy Önnek melyik esik útba.)

Nagyobb csomag esetén egyeztetjük a kedvezményes kiszállítási díjat.

Fizetési mód:

Banki átutalással, előre

Banki átutaláshoz szükséges adatok:

Név: Dr. Hornyák István
Bank megnevezése: Erste Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 11991119-80194873-00000000
Megjegyzés: megrendelő neve

A megrendelés után visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben pontosításra kerül a szállítási költség és a végösszeg.

A megrendelői űrlap megjegyzés részében, kérjük jelezzék a kért szállítási módot.

Köszönjük!

Megrendelés:

 

    Könyvesboltok, ahol személyesen is megvásárolható:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .