Szeretne egészségesebben élni?

Útmutató
az egészséges élethez

Most megosztom azokat az egyszerű  titkokat, amik segítenek az életvidám időskor elérésében és megtartásában. Úgy gondolom, hogy egy kis odafigyeléssel, az útmutatások megtartásával sokat segíthetnek önmaguk (vagy szerettük) testi-lelki egészségének megőrzésében.

Biztosan sokszor elhatározták már, hogy jobban odafigyelnek önmagukra akár a táplálkozás, a mozgás vagy a közösségi élet tekintetében is. Egy ideig működnek a nagy elhatározások, aztán lassan minden visszatér a régi kerékvágásba.

Személy szerint az olyan ötleteket, javaslatokat szeretem, amelyek érthetőek, a mindennapi életbe könnyen beilleszthetőek és költséghatékonyak. Úgy gondolom mindig itt kell kezdeni, egy apró lépésnél, annak pedig nagyon-nagyon örülni, majd jöhet a következő szint. Fontos, hogy ne legyenek irreális elvárásaink magunkkal szemben, érdemes valami olyan módszerrel kezdeni, amihez kedvünk is van és a legegyszerűbben kivitelezhető. A kezdeti sikerélmények pedig továbblendíthetnek egy következő cél eléréséhez.

A leírt módszerek:

– rendkívül gyakorlatiasak

– egyszerűen alkalmazhatóak

– könnyen teljesíthetőek!

Ajánlatos kinyomtatni az útmutatót (IDE KATTINTVA letöltheti) és kitenni olyan helyre,  ahol jól látható, mindennapi emlékeztetőül.

Sok sikert kívánok!

ui.: Ha kérdés merül fel vagy további  tanácsot szeretnének kapni, írjanak az info@eletvidamidoskor.hu címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .