Életvidám aktivitás – letölthető betűk feladatokkal

Életvidám betűk letöltése
Download is available until [expire_date]
  • Verzió
  • Letöltés 4
  • Fájlméret 2.34 MB
  • Fájlok Száma 1
  • Dátumkészítés 2024-04-20
  • Utoljára frissített 2024-05-10

Életvidám aktivitás - letölthető betűk feladatokkal

Az életvidám élet és lélek fenntartásához érdemes karbantartani testünket-lelkünket egyaránt, melyhez hozzátartozik az agytorna is. Az Életvidám időskor oldalán folyamatosan elérhetőek azok az anyagok, melyek segítséget nyújtanak ehhez.

Az Életvidám aktivitás - letölthető betűk előnyeiről:

Kognitív stimuláció: Segít stimulálni az agyat, fejleszti a gondolkodást, a memóriát, a szókincset és a nyelvi képességeket. Ez fontos lehet az agy egészségének megőrzése és a demencia kockázatának csökkentése szempontjából.

Kapcsolatteremtés: Csoportban alkalmazva lehetőséget nyújt az időseknek arra, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz, erősítsék a barátságokat és társas kapcsolataikat.

Szórakozás és időtöltés: A játék izgalmas és szórakoztató elfoglaltság, ami kellemes időtöltést biztosít az időseknek, miközben kikapcsolódnak és hasznosan telik az idő.

Önbizalom növelése: A sikeres játékélmények és a feladatok sikeres megoldása hozzájárulhat az  önbizalom növekedéséhez és önértékelésének javulásához.

Mentális egészség: A szókirakó játék rendszeres gyakorlása hozzájárulhat az idősek mentális frissességének fenntartásához.

Kreativitás ösztönzése: A szókirakó játék lehetőséget nyújt arra, hogy az idősek kreatívan gondolkodjanak és megoldásokat találjanak a feladatokra, ami serkentheti a kreatív készségeket és az  aktivitást.

DIGITÁLIS TERMÉK

Ez a termék digitális termék, melyet fizetést követően letölthető PDF fájlként érhető el.

Az Életvidám aktivitás - letölthető betűk díja: 1290 Ft

 

Fizetési mód:

Banki átutalással, előre

Banki átutaláshoz szükséges adatok:

Név: Dr. Hornyák István
Bank megnevezése: Erste Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 11991119-80194873-00000000
Megjegyzés: megrendelő neve

A megrendelés után minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk.